ثبت درخواست تعمیرات

علت روشن نشدن ماشین ظرفشویی

بازدید: 355 بازدید
علت روشن نشدن ماشین ظرفشویی

دراین جلسه شرکت دیبا پشتیبان ایرانیان تعمیرگاه انواع لوازم خانگی به بررسی علل روشن نشدن و کارنکردن ماشین ظرفشوئی و آموزش رفع ایراد این عیب می پردازد. باشد این مقاله علمی کمکی شایان در جهت آموزش تعمیر ظرفشویی برای شما عزیزان باشد، درشروع مقاله ابتداء اشکال مختلف روشن نشدن و کار نکردن ماشین ظرفشوئی می پردازیم تا هرچه بیشتر و بهتر با علل و چگونگی حادث شدن این مشگل آشنا شویم و در نتیجه بهتر و درست تر به راهکار حل این بحران بپردازیم. امیدواریم بعد از خواندن این مقاله خودتان بتوانید مشکل را حل کنید و نیازی به تماس با ما و سایر مراکز تعمیرات ماشین ظرفشویی نداشته باشید.

انواع حالت های روشن نشدن ماشین ظرفشویی

اولین حالت : ماشین ظرفشویی کار نمی کند. لامپ نشانگر برق ورودی خاموش است.

دومین حالت : ماشین ظرفشوئی، کار نمی کند ولی لامپ نشانگر برق ورودی روشن است.

سومین حالت : ماشین ظرفشویی روشن می شود اما آب وارد دستگاه نمی شود.

حال بر تحلیل اولین حالت که همان کار نکردن ماشین ظرفشویی و خاموش بودن لامپ نشانگر برق ورودی است می پردازیم.

در این حالت به اولین چیزی که باید شک کنیم ورود برق به دستگاه مان می باشد. پس باید از پریز برق شروع کنیم. ابتداء با اهم متر که بر روی ولتاژ AC تنظیم کرده ایم دو سرپروپ را به داخل پریز فرو می کنیم اگر 210 ولت تا230 ولت نشان دهد، پس پریزما برق دارد. اما اگر ولتاژی نشان نداد باید بریم سراغ فیوز منزل اگر فیوز منزل سوخته بود آنرا تعویض می نمائیم. حال برق به پریز برسد اما برق به دستگاه نمی رسد و نشانگر روشن  نمی شود باید دوشاخه ظرفشویی مان را تست کنیم. برای این کارکافی است پروپ های اهم متر را به دوسر خروجی سیم هایی که به دوشاخه وصل هستند در حالت اهمی اتصال دهیم اگر مقاومتی را نشان نداد و از طرف دیگر انتهای هر سیم با شاخک پریز را اتصال می دهیم بوسیله پروپ های های اهم متر که در این حالت هرسیم فقط به یک شاخک دوشاخه وصل خواهد بود و اهم را نشان خواهد داد و اگر اهم مترمان را در حالت بوق یا بیزر قرار دهیم انتهای هرسیم دوشاخه با یک شاخک پریز صدا بوق خواهد داد و با شاخک دیگر صدایی نخواهیم شنید.

حال اگر با اهم متر تست کردیم و صدا نداد یا مقاوتی را نشان نداد که البته ممکن است یکی از دوسیم دوشاخه یا هر دو سیم این حالت را داشته باشد یعنی به عبارتی قطع باشند که در نتیجه تنها کاری که باید بکنیم تعویض دو شاخه و سیم مربوطه آن می باشد و این کار را باید بی درنگ انجام دهیم تا ماشین ظرفشوئی مان شروع به کار کند. حال به بررسی حالت دیگر حالت دوم می پردازیم حالت دوم ماشین ظرفشوئی کار نمی کند ولی لامپ نشانگر برق ورودی روشن است اولین مورد را که باید بررسی کنیم ورود آب به ظرفشئویی مان است. باید مطمئن شویم آب به ظرفشوئی می رسد. اول شیر آب را کنترل می کنیم که بسته نباشد اگر شیر آب باز بود و ماشین ظرفشوئی مان روشن نشد باید فشار آب را کنترل نماییم احتمالا فشار آب کم است که باز این خود می تواند دلایل مختلف داشته باشد اولین دلیل آن می تواند تا خوردن شیلنگ ورودی آب در مسیر آن تا ظرفشوئی باشد که با کنترل آن می توان تاخورده گی را درست کرد.

اما اگر شیلنگ دفرمه شده باشد شیلنگ ورودی را تعویض می نماییم، درظرفشوئی های دارای اکو استاپ خرابی اکو استاپ می تواند دلیل نرسیدن آب یا فشار پایین آب در ماشین ظرفوشوئی باشد، مورد بعدی می تواند قطعی آب ساختمان باشد، یعنی شما شیر آب را باز می کنید اما آب نمی آید پس آب از کنتور آب که معمولا در ورودی ساختمان قراردارد قطع می باشد، که شما باید به باز کردن آن اقدام نمایید خیلی از مواقع به خاطر مشغله های فکری مختلفی که داریم فراموش کرده ایم که دستگاهمان را روشن نماییم یعنی کلید روشن و خاموش را فشار نداده ایم یا عجالتا دکمه شروع را نزده ایم یا درحالت دیگر ممکن است شیلنگ ظرفشویی به شیر آب وصل نشده باشد، در بعضی مواقع وقتی درب ظرفشوئی درست بسته نشده باشد و کلید لای درب وصل نشده باشد، ظرفشوئی مان شروع به کار نمی کند و با اینکه برق به دستگاه می رسد و لامپ نشانگر ورودی روشن است ظرفشوئی مان شروع به کار نمی کند در این حالت باید درب ظرفشوئی مان را محکم ببندیم مواقعی هم پیش می آید دستگاه ظرفشوئی درحالت توقف موقت است در این مواقع باید کلید توقف / اد امه را بزنیم تا دستگاه شروع به کار کند، بعضی مواقع می تواند صفحه کلید قفل باشد باید کلید پرش را فشار داد، چند لحظه نگه داریم تا صفحه کلید آن از حالت قفل آزاد شود حالت سوم زمانی است که ماشین ظرفشویی روشن می شود اما آب وارد دستگاه نمی شود. مواردی که باید در این حالت مورد بررسی قرار گیرند.

یکا یک مطرح می نمائیم اولین مورد جریان آب در شیر آب متصل به ظرفشویی مان می باشد. آیا جریان آب برقرار است یا خیر، اگر جریان آب قطع باشد باید کنتور آب مورد بررسی قرار گیرد و شیر آن را باز نمود. مورد بعد بسته بودن  شیر آب ظرفشویی می باشد که قطعا باید آنرا باز نمائیم. مورد بعد بررسی فیلتر شیربرق ورودی آب است که ممکن است به مرور زمان در اثر ته نشین شدن رسوب آب شهر بر روی فیلتر آن راه آب بسته شده باشد. بنابراین بهتر است فیلتر شیرالکتریکی را درآورده و آن را تمیز نمائیم و مجددا سرجایش قرار دهیم. در این صورت راه آب باز خواهد شد و آب به میزان کافی وارد ماشین ظرفشویی می گردد. مورد دیگر بررسی شیر الکتریکی ماشین ظرفشویی می باشد ممکن است شیر برقی ما خراب باشد که البته می تواند قسمت الکتریکی آن یعنی بوبین آن سوخته باشد یا قسمت مکانیکی آن ممبران آن خراب شده باشد. به هر دلیل که شیر برقی خراب باشد آن را تعویض می نمائیم و یک شیر برقی سالم و نو سرجایش قرار می دهیم.

مورد دیگر تا خوردن یا دوپهن شدن شلنگ های ورودی آب می باشدو ممکن است با فشار ماشین ظرفشوئی به طرف دیوار شلنگ ظرفشوئی به دیوار فشار داده شود و دو پهن گردد یا تا بخورد. در این حالت آب به ماشین ظرفشویی وارد نمی شود. برای رفع این عیب کافی است شلنگ ورودی آب راتعویض نموده و ماشین ظرفشویی مان را کمی از دیوار پشت سرش با فاصله قرار دهیم تا دیگر با مسئله ای مانند دو پهن شدن و تا خوردن شلنگ رو به رو نشویم. مورد دیگر زمان هایی است که فشار آب کافی نیست در این زمان هاماشین ظرفشویی روشن می شود اما آب به دستگاه وارد نمی گردد. رفع این عیب بجز با بالا رفتن فشار آب ورودی ماشین ظرفشویی مان امکان پذیر نیست. در پایان ضمن تشکر از شما که با خواندن مطالب فنی به بالا بردن سطح دانش علمی و فنی خود اهتمام می ورزید. از شما تقاضا داریم با طرح سوالات، انتقادات، پیشنهادات خود در سایت شرکت دیبا پشتیان  ایرانیان www. Dibapodhtiban. ir مارادر ادامه درست تر راهمان که همانا بالا بردن سطح دانش فنی حرفه ای جامعه مان می باشد یاری رسانید.

دسته‌بندی آموزش تعمیرات ماشین ظرفشویی مقالات آموزش تعمیرات ماشین ظرفشویی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط
ورود به سایت