ثبت درخواست تعمیرات

تعمیر انواع موتور برق در تهران

تعمیر موتور برق در تهران در انواع مدل ها با قطعات اصل ارجینال توسط متخصصین مجرب و با تجربه انجام می شود. این تعمیرکاران با استفاده از تجهیزات پیشرفته و قطعات اصل ارجینال، موتور برق شما را در کوتاهترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت تعمیر می کنند.

تعمیرکاران موتور برق در تهران خدمات زیر را با گارانتی ارائه می دهند:

  • سرویس و نگهداری موتور برق
  • عیب یابی و تعمیر موتور برق
  • تعویض قطعات موتور برق
  • تعمیر دینام موتور برق
  • تعمیر استارت موتور برق
  • تعمیر شمع موتور برق
  • تعمیر انژکتور موتور برق
بازه تعمیرات از 150 هزار تومان تا 2 میلیون تومان
تعمیر موتور برق در تهران

قطعات با کیفیت

اعزام یک ساعته

تعمیر در محل

ضمانت 6 ماهه با فاکتور

هزینه شفاف سازی

تسویه بعد از تحویل و تست

تعمیر موتور برق (بنزینی+دیزلی+سایلنت)

امروزه استفاده از موتور برق به دلیل کاربرد آن در خانه‌ها، ادارات و سازمان‌ها به طور چشم‌گیری افزایش یافته است.

موتور برق به دلیل اهمیت و پر استفاده بودن آن باید به صورت صحیح نگهداری و استفاده شود. در خرید موتور برق باید به برند و کیفیت آن بسیار توجه کرد زیرا که موتور برق‌های مرغوب و با کیفیت معمولا کمتر دچار نارسایی و خرابی می‌شوند.

پیشنهاد می‌شود در هنگام مواجه با خرابی و نقص در موتور برق عیب یابی و تعمیر آن را حتما به تکنسین مجرب  تعمیر لوازم خانگی  بسپارید تا ضمن تعمیر صحیح و اصولی موتور برق، به قطعات دیگر ان صدمه وارد نشود و طول عمر آن افزایش یابد.

مجموعه دیبا پشتیبان با ۱۵ سال تجربه موفق به عنوان اولین شرکت آنلاین تخصصی تعمیرات لوازم خانگی، تعمیر و عیب یابی موتور برق را توسط مجرب‌ترین و متخصص‌ترین تکنسین‌ها انجام می‌دهد. در این مقاله تیم تحریریه مجموعه دیبا پشتیبان مشکلات و عیوب رایج به وجود آمده در موتور برق و نحوه تعمیر آن را به صورت کاربردی شرح داده‌اند.

 

موتور برق {بنزینی+گازسوز+دیزلی+سایلنت} چیست؟

تعمیر موتور برق بنزینی

موتور برق دستگاهی است که انرژی حاصل از سوخت بنزین، گاز یا گازوئیل را به انرژی الکتریسته تبدیل می‌کند. موتور برق در واقع همان ژنراتور است که به ژنراتور کوچک هوا خنک و پرتابل آن را می‌شناسند.

به طور کلی هر جا که نیاز به تامین برق باشد از موتور برق استفاده می‌شود. موتورهای برق از لحاظ سوخت مصرفی به سه دسته تقسیم می‌شوند که عبارت‌اند از موتور برق دیزلی، موتور برق بنزینی و موتور برق گازسوز.

نوعی از موتور برق نیز وجود دارد که به موتور برق سایلنت(بی صدا) معروف است. این موتور برق به دلیل اینکه موتور واحد دسی بل کمتری دارد و همچنین از صدا خفه کن مانند اگزوز در آن استفاده می‌شود، بسیار کم صدا است.

 

مشکلات رایج بوجود آمده در موتور برق چیست؟

تعمیر موتور برق دیرلی

موتور برق هم مانند دیگر دستگاه‌ها پس از مدتی دچار مشکل و خرابی می‌شود. موتور برق انواع گوناگونی دارد و تنوع مدل و ابعاد آن زیاد است اما معمولا تمام موتور برق‌ها دچار خرابی‌ها و مشکلات رایجی می‌شوند. در ادامه به رایج‌ترین مشکلات در موتور برق می‌پردازیم.


  • روشن نشدن موتور برق(سایلنت,بنزینی,گازسوز,دیزلی)

در این حالت موتور برق استارت نمی‌زند و دستگاه روشن نمی‌شود.

 

  • ریپ زدن موتور برق

موتور برق در حین کار به طور نامتناسب و نامنظم کار می‌کند اصطلاحا ریپ می‌زند.

 

  • خاموش شدن ناگهانی موتور برق

گاهی پیش می آید که در حین کار موتور برق به صورت ناگهانی خاموش می‌شود. در این حالت ممکن است مشکل از موتور دستگاه و یا جریان برق باشد.

 

  • ایجاد دود بیش از حد

ایجاد دود در موتور برق به دلایل مختلفی مانند سرد بودن دستگاه، سوخت نامناسب، ایراد در قطعات و.. رخ می‌دهد. این مشکل باید توسط تعمیرکار بررسی و تعمیر شود.

 

  • نشت سوخت از موتور برق

در این حالت سوخت از دستگاه نشت و چکه میکند. این حالت بسیار خطرناک است و سریعا باید عیب یابی و بررسی شود.

 

  • لرزش شدید در حین کار

ارزش شدید در حین کار به معنی ایراد و اشکال در قسمتی از موتور برق است. گاهی نیز ممکن است به دلیل سوخت ناخالص این اتفاق بیفتد.

 

  • افت توان خروجی

معمولا اگر بیشتر از توان موتور از موتور کا کشیده شود توان خروجی موتور افت می‌کند.

 

عیب یابی و رفع مشکلات موتور برق

تعمیر موتور برق گاز سوز

برای تعمیر و عیب یابی موتور برق بهتر است از تکنسین متخصص بهره گرفت زیرا تعمیر و عیب یابی دستگاه یک امر تخصصی است و نیاز به مهارت دارد. در این بخش از مقاله  صرفا به جهت اشنایی کاربر با علل مشکلات بوجود آمده در موتور برق و نحوه تعمیر و بر طرف کردن آن ها، به بررسی و عیب یابی مشکلات موتور برق می پردازیم.

 

  • روشن نشدن موتور برق

اولین مسئله‌ای که باعث استارت نخوردن و روشن نشدن موتور برق می‌شود نداشتن سوخت است و باید منبع سوخت را بررسی کرده در صورت نیاز به سوخت، سوختگیری کنید. همچنین ممکن است کلید روغن بسته باشد و یا مسدود شده باشد، در این حالت کلید روغن را باز کنید و در صورتی که جرم گرفته و مسدود شده است آن را تمیز کنید.

در مرحله بعد باید سطح روغن چک شود و اگر کم بود باید روغن اضافه شود. کلید موتور را چک کنید که بسته نباشد. سپس به بررسی شمع موتور برق بپردازید اگر شمع کهنه، فرسوده و یا شکسته است آن را تعویض کنید.

مسئله دیگری که ممکن است سبب استارت نخوردن و روشن نشدن موتور برق شود عدم عملکرد پمپ تزریق یا نازل تزریق سوخت است. نازل تزریق سوخت را تمیز کنید و اگر احتیاج به تعویض دارد آن را تعویض کنید.

 

  • ریپ زدن موتور برق

اولین موردی که ممکن است سبب ریپ زدن موتور برق شود، قرار گرفتن موتور برق در محیطی نامناسب است. قرار گرفتن دستگاه در محیطی که هوای کافی ندارد و محیط بسته‌ای دارد، منجر به ریپ زدن موتور برق می‌شود. باید موتور برق را در مکانی قرار دهید که جریان هوا وجود داشته باشد و تهویه مناسب داشته باشد. همچنین بهتر است در اطراف موتور برق به فاصله ۲ متر از هر طرف فضای خالی وجود داشته باشد.

عدم استفاده از سوخت مناسب و مشکل در سیستم سوخت رسانی نیز باعث ریپ زدن دستگاه می‌شود. باید شلنگ‌ها، شیر خروجی باک را بررسی و عیب یابی کنید.

گاهی نیم سوز شدن و یا دوده زدن شمع هم مشکل ریپ زدن را برای موتور برق به وجود می‌اورد. شمع عمر مشخصی دارد و بعد از مدتی عمر ان تمام شده و باید تعویض شود. ممکن است کویل وایر خراب باشد. کویل به تولید جرقه در شمع کمک می‌کند.

از دیگر مواردی که هنگام مواجه با ریپ زدن موتور برق باید بررسی کرد، کثیفی فیلتر هوا است. اگر فیلتر کثیف باشد، هوا کافی برای تامین نیروی مورد نیاز دستگاه تامین نمی‌شود و موتور ریپ می‌زند.

 

  • خاموش و روشن شدن موتور برق

تعمیر موتور برق سایلنت

خاموش و روشن شدن موتور برق می‌تواند به دلیل کشیده نشدن اهرم ساسات، خرابی خازن، خرابی کاربراتور، کافی نبودن سوخت، آلودگی شمع و … باشد. بهتر است هنگام مواجه با این مشکل از تعمیرکار مجرب بخواهید تا موتور برق را عیب یابی و تعمیر کند.

 

  • لرزش شدید در حین کار

اولین اقدامی که هنگام مواجه با این مشکل باید انجام دهید چک کردن موقعیت اهرم ساسات است. اهرم ساسات را به موقعیت بسته برگردانید. در حالتی که موتور سرد باشد نیز دچار لرزش می‌شود. در این حالت باید موتور به مدت ۱۰ دقیقه درجا کار کند تا گرم شود. همچنین اگر سوخت دارای ناخالصی و آلودگی باشد هم دستگاه دچار لرزش می‌شود و در این حالت باید فیلتر سوخت را تعویض کنید.

 

  • خاموش شدن ناگهانی موتور برق

خاموش شدن ناگهانی موتور برق علل متعددی دارد. یکی از علت‌ ها زیر بار قرار دادن موتور برق بیش از توان آن است. هنگامی که موتور برق بیشتر از توان مجبور به تولید برق شود، برای جلوگیری از سوختن موتور خاموش می‌شود. افت میزان روغن نیز باعث خاموش شدن موتور برق می‌گردد. باید قبل از شروع به کار کردن موتور میزان وغن و سوخت ان چک شود.

همچنین اگر اتصال میان باتری و شمع موتور برق قطع گردد، موتور به صورت ناگهانی خاموش می‌شود در این شرایط باید اتصال را بررسی کنید. یکی دیگر از دلایل متداول و پیش پا افتاده خاموش شدن موتور برق تمام شدن سوخت است.

 

  • ایجاد دود بیش از حد

وقتی روغن بیش از حد مشخص شده در محفظه باشد، ایجاد دود می‌کند باید در این حالت مقدار روغن را کم کنید. استفاده از روغن نامناسب هم سبب ایجاد دود می‌شود باید از روغن موتور شماره ۴۰ برای دستگاه استفاده کنید. در مرحله آخر مهر و موم بودن سوپاپ را چک کنید. ممکن است سوپاپ‌ها بد بسته شده باشند و یا پیستون‌ها دچار فرسودگی و خرابی باشند.

تعمیر موتور برق در تهران

  • نشت سوخت از موتور برق

اگر موتور برق شما دچار نشتی است بهترین کار تماس با یک تکنسین ماهر است تا به عیب یابی و تعویض قطعات بپردازد. نشت سوخت یک مسئله و مشکل خطرناک است و ممکت است باعث اتفاقات جبران ناپذیری شود. برای عیب یابی باید ابتدا منبع نشت را پیدا کرد و اقدام به تعمیر و رفع مشکل نمود. سیستم سوخت باید از قطعات با کیفیت بالا ساخته شده باشند و به طور منظم نظافت و سرویس شوند.

 

  • افت توان خروجی موتور برق

هنگامی که توان موتور برق افت می‌کند احتمال دارد ایراد از شمع موتور برق باشد. شکستگی یا دوده زدن شمع باعث افت توان خروجی می‌شود. شمع را بررسی کنید و اگر نیاز داشت آن را تمیز و جرم‌گیری کنید. همچنین ممکن است لقی در قسمت سوپاپ زیاد باشد در این حالت میزان لقی سوپاپ را به حالت استاندارد کاهش دهید.

 

هزینه تعمیرات موتور برق

تعمیر موتور برق

از آنجایی که موتور برق‌های مختلف با تنوع بالایی از نظر ابعاد، مدل و نوع در بازار موجودند، هزینه تعمیرات  هر کدام از آن ها ممکن است متفاوت باشد. از طرف دیگر به دلیل نوسان قیمت قطعات نمی‌توان قیمت ثابتی برای هزینه تعمیرات بیان کرد. برای اطلاع از هزینه تعمیرات و قطعات می‌توانید با مجموعه دیبا پشتبان تماس بگیرید تا در مورد هزینه تعمیرات و قیمت قطعات اصل کسب اطلاعات کنید.

به طور کلی هزینه تعمیرات موتور برق به یکسری عوامل بستگی دارد. این عوامل عبارت‌اند از:

  • قیمت قطعه آسیب دیده
  • هزینه ورود تعمیرکار و عیب یابی دستگاه
  • میزان خسارت وارد شده به موتور برق
  • مدل و برند موتور برق

غیر از عوامل بالا ممکن است عوامل دیگری نیز بر قیمت و هزینه تعمیرات موتور برق تاثیرگذار باشند. در اینجا ما فقط به رایج‌ترین عوامل تاثیر گذار در هزینه تعمیرات اشاره کردیم. در بسیاری از موارد نیز ممکن است هزینه تعمیرات با توافق بین تکنسین و مشتری مشخص شود.

 

نکات مهم برای جلوگیری از خرابی موتور برق

اولین نکته خرید موتور برق از شرکت معتبر است. موتور برق باید کیفیت بالا داشته باشد و از خدمات پس از فروش و پشتیبانی برخوردار باشد. رعایت نکات مراقبتی و استفاده صحیح  از موتور برق باعث کاهش خرابی آن و افزایش طول عمر موتور برق می‌شود. در این بخش به نکات مهم برای نگهداری از موتور برق و جلوگیری از خرابی آن می‌پردازیم:

کاتالوگ موتور برق را به طور کامل مطالعه کنید و اطلاعات لازم و نحوه صحیح استفاده را از آن استخراج کنید.

  • به طور منظم و دوره‌ای روغن موتور را تعویض کنید.
  • فیلتر را هرچند وقت یکبار تمیز و در صورت نیاز تعویض کنید.
  • به طور مداوم و طولانی از موتور برق استفاده نکنید. به ازا هر ۵ ساعت استفاده از موتور برق ۲ ساعت آن را خاموش کنید.
  • شمع موتور را از نظر سلامت و تمیزی بررسی کنید.
  • در مواقعی که موتور برق را به مدت طولانی استفاه نمی‌کنید، حتما سوخت داخل آن را به طور کامل خالی کنید.
  • سوخت گیری را با موتور روشن انجام ندهید.
  • مقدار روغن و سوخت را بررسی کنید که به اندازه استاندارد باشد.
  • موتور برق را در مکان مناسبی قرار دهید که هوا در آن جا در جریان باشد و تهویه مناسبی داشته باشد.
  • از روغن موتور مناسب و با کیفیت استفاده کنید.
  • در اطراف موتور برق تا فاصله ۲ متر فضای خالی در نظر بگیرید.
  • از تعویض فیوز دستگاه با مدل قوی‌تر خودداری کنید.
  • استفاده از بنزین ناخالص یا کثیف موجب می‌شود، موتور از تنظیم خارج شود، و زودتر نیاز به سرویس و تعمیر پیدا کند.
  • از نفوذ آب و مواد شیمیایی به موتور برق جلوگیری کنید.
  • در هنگام مواجه با مشکل و خرابی در موتور برق از تخصص و مهارت تعمیرکار استفاده کنید.

 

سخن پایانی دیباپشتیبان

موتور برق دستگاه بسیار پرکاربرد و مفید است و امروزه در منازل، ادارات و سازمان‌ها  بسیار از آن استفاده می‌شود. موتور برق به جهت نوع و اندازه مدل‌های مختلفی دارد و از نظر نوع سوخت مصرفی به سه نوع گازسوز، دیزلی و بنزینی تقسیم می‌شود. نوعی از موتور برق به نام موتور برق سایلنت یا کیفی نیز وجود دارد که به دلیل قابل حمل بودن و بی صدا بودن بسیار محبوب و پرکاربرد است.

موتور برق عموما دچار مشکلات و عیوب رایجی می‌شوند که در این مطلب به بررسی آن ها و نحوه بر طرف کردن آنان پرداختیم.

برای عیب یابی و تعمیر موتور برق می‌توانید با مجموعه دیبا پشتیبان تماس بگیرید تا در عرض کمتر از یک ساعت تکنسین مجرب و با سابقه به محل مورد نظر شما اعزام شود و تعمیر موتور برق در محل انجام شود. دیبا پشتیبان با استفاده از تعمیرکاران و تکنسین‌های متخصص و مجرب به عنوان اولین تعمیرگاه آنلاین تخصصی همواره بهترین خدمات را به مشتریان ارائه می‌دهد.

 

سوالات متداول

معمولا موتور برق چه میزان برق تولید می‌کند؟

موتور برق با توان و اندازه مختلف تولید و عرضه می‌شود. بنا به کاربری و نیاز می‌توان سایز با توان مناسب را انتخاب کرد.

 

موتور برق کیفی چیست؟

موتور برق‌های کوچک و قابل حمل که دارای ابعاد کوچک هستند را اصطحالا موتور برق کیفی می‌گویند. این موتور برق ها قابل حمل هستند و به دلیل صدای بسیار کمی که تولید می‌کنند به موتور برق سایلنت نیز شهرت دارند.

 

Rate this page
ورود به سایت